Fent maradt a vonaton a kutyus, azóta nem találják

Megosztás

Még október végén jelent meg egy poszt az S60-as személyvonaton utazók csoportjában, hogy valamilyen okból kifolyólag, de felkerült egy kiskutya a vonatra, majd Tápiószecsőn leszállt, azóta pedig nem találják.

A Facebookon megosztott információk alapján annyit tudunk, hogy október 27-én, Szolnokról a Keleti Pályaudvar felé indult el a képen látható kutya, majd Szecsőn egyedül leszállt. Az utasok közül senki nem állította meg, most valószínűleg ismeretlen helyen kóborol.

Az internetes közösségi összefogás bár aktívan megmutatkozik, rengeteg csoportban megosztották az állat fényképét, egyelőre nem leltek a nyomára. Közben a gazdi előkerült, Hudra Lászlóné Ábrahám Magdolna egy hozzászólásban azt írta, hogy a kutya a kislányáé, aki sír érte és minden felé keresték már. A család Csömörön lakik, nincs hír arról, hogy a kiskedvenc mit keresett az S60-as vonalán.

Azt írják továbbá, ha valaki látja, a legjobb az lenne, ha meg tudná fogni és értesítené a hölgyet. A gazdi közösségi oldalát ezen a linken lehet elérni, amennyiben információkkal rendelkeznek az elveszett kutyus hollétéről.

Kép: S60as szemelyvonat Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek